Friday, April 13, 2012

butik bebek kurabiyeleri

Friday, April 13, 2012
Sevgili Halise arkadasimin sirin minik kuzusuna hosgeldin hediyesi Hosgelmis minik Elif Rana omrun uzun bahti guzel olsun insallah





6 yorum:

Ayse Gürses said...

Semracim canim arkadasim dokturmussun yine ellerine saglik. Cok guzel olmuslar. Bizim icinde yapmistin hala sakliyorum .Elif Ranada anneside cok sansliymis (benim ve Zeynep rana gibi) boyle guzel kurabiyelerin sahibi olduklari icin :) Ben de sevdigim insanlar icin denemek cok isterim ins bende yaparim bir gun seninkiler kadar guzel :))

elifegulistan said...

himmmmmm... kurabiyelerin nefis gozukuyor. Eminim tatlari da oyledir. Yakin zamanda tariflerini de bekliyoruz...

ellerine saglik maharetli arkadasim...

didem said...

ellerine saglik canim ayse icin yaptiklarini bende kiyamamistim yemeye hala duruyolar bebegimin yaninda tadinida mrk ediyorum arkadaslar yapsada yesek:):)

Unknown said...

Canim Aysecim o kurabiyeleri yaparken Zeynep Rana aklimdaydi ona yapiyormus gibi yaptim inanki asil ben sansliyim seni tanidigim icin kadim dostum.

Unknown said...

Elifecim senin kadar olmasada omer selimden firsat buldugum anda kacirmiyorum o firsati senin blog cok basarili masallah

Unknown said...

Didemcan sen gel ben yaparim sana ama cevrende iki hamarat var onlar beni aratmaz sana ama istesen sen hepimizi gecersin :)

 
Atölye Sem © 2008. Design by Pocket