3 yumurta
3 fincan un
3 fincan seker
2 yemek kasigi sut
yarin fincan hashas tohumu
vanilya kabartma tozu
yumurta ve sekeri kopuk kopuk olana kadar cirpip diger malzemeleri ekliyoruz yaglanmis kare yada dikdortgen tepsiye dokup 350F ta pisiriyoruz. cikardigimiz keki ilininca ananas suyuyla islatiyoruz isterseniz portakal suyu yada sekerli suda kullanabilirsiniz. Yuvarlak bir kalipla bardakta olabilir keki kesmeye basliyoruz.Ortalama12-15 tane cikiyor..
kup kup kesilmis ananas,kivi.muz,cilek
kati kivamda hazirlanmis krem santi (buzlukta beklemis)
hindistan cevizi
yuvarlak kucuk kek tabaninin ustune kup kup karisik meyvelerden koyuyoruz heryerini krem santiye bulayarak ufak bir top haline getiriyoruz krem santi biraz buzlu olursa isimi kolay oluyor ama ellerimi birazcik usuyebilir daha sonra hindistan cevizine heryerini bulayip duz bir tabaga aliyoruz. disarda cok bekletmeden buzdolabinda bekletiyoruz
afiyet olsun
0 yorum:
Post a Comment