Tuesday, September 04, 2012

Tuesday, September 04, 2012


Tatlı Elifn dogumgunu pastası paylasmadan edemedım sizler icin de guzel bir fikir olablir ilerde yapım asamalarınıda eklıycem Kumbet pasta yapar gıbı yapılıyor ve annemı ve kızkardesımı bayagı ugrastırmıs olsa da sonuc cok tatlı  oldu bır gece onceden kekı yapıp derın bır kaba strec fılm yerlestırıyoruz bıraz krem santı surup ortadan enıne kestıgımız kekın bır parcasını kabın dıbıne yerlestırıyoruz ıcıne krem santı cıkolata parcaları antep fıstıgı meyve koyup dıger parcayıda ustune yerlestırıp kapatıyoruz bır gece buzdolabında bekleyen pastamızı ertesı gun genıs bır tabaga ters cevırıyoruz uzerını bıraz krem santıyle duzeltıp bır saat kadar buzdolabında bekletıyoruz sonrada seker hamuruyla kaplayıp bır barbı bebegın ust kısmını pastamızın ustune yerlestırıyoruz kurdele gul denen teknıkle seker hamurundan gullerı yapıp boncuk sekerlerle susluyoruz kolay gelsın

1 yorum:

elifegulistan said...

pek bir cici olmus:) ellerine saglik. Her zamanki gibi dokturmussun canim.

 
Atölye Sem © 2008. Design by Pocket