Sunday, December 20, 2009

Kar Topu Pasta

Sunday, December 20, 2009


3 yumurta
3 fincan un
3 fincan seker
2 yemek kasigi sut
yarin fincan hashas tohumu
vanilya kabartma tozu

yumurta ve sekeri kopuk kopuk olana kadar cirpip diger malzemeleri ekliyoruz yaglanmis kare yada dikdortgen tepsiye dokup 350F ta pisiriyoruz. cikardigimiz keki ilininca ananas suyuyla islatiyoruz isterseniz portakal suyu yada sekerli suda kullanabilirsiniz. Yuvarlak bir kalipla  bardakta olabilir keki kesmeye basliyoruz.Ortalama12-15 tane cikiyor..

kup kup kesilmis ananas,kivi.muz,cilek
kati kivamda hazirlanmis krem santi (buzlukta beklemis)
hindistan cevizi

yuvarlak kucuk kek tabaninin ustune kup kup karisik meyvelerden koyuyoruz heryerini krem santiye bulayarak ufak bir top haline getiriyoruz krem santi biraz buzlu olursa isimi kolay oluyor ama ellerimi birazcik usuyebilir  daha sonra hindistan cevizine heryerini bulayip duz bir tabaga aliyoruz. disarda cok bekletmeden buzdolabinda bekletiyoruz


afiyet olsun


0 yorum:

 
Atölye Sem © 2008. Design by Pocket